12.7 C
Rapla
Teisipäev, 5 juuli 2022
spot_imgspot_img

Kohila rahvasprindil said kaks poissi autolt löögi

Laupäeval, 29. augustil toimunud Kohila rahvasprindil juhtus õnnetus kui üks võistlusauto sõitis rajalt välja. Eesti Autospordi Liit teatas, et auto väljasõidu tagajärjel sai vigastada kaks pealtvaatajat. Nendeks olid kaks poissi, kellest üks on kümneaastane ja teine kaheteistaastane. Üks neist viidi Tallinna Lastehaiglasse ning teine Põhja-Eesti regionaalhaiglasse, sest tema seisund on tõsisem.

Esialgsetel andmetel liikusid poisid üle raja väliskurvi taha keelatud alasse, kus tegelikult seista ei tohtinud.

Eesti Autospordi Liidu teade: “Täna, 29. augustil toimunud “Vesiroos” Kohila Rahvasprindi 1. läbimisel said võistlusauto väljasõidu tagajärjel vigastada kaks pealtvaatajat, kes toimetati kiirabiga haiglasse. Võistlus on katkestatud ja algatatud on uurimine selgitamaks välja õnnetuse toimumise põhjuseid.”

spot_img

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Hmmm
29/08/2020 18:21

Jama värk.

5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised