21.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

Sillaotsa Talumuuseumis valiti muuseumiöö raames hobusele nime

Täna, 29. augustil aset leidnud muuseumiöö jooksul toimus Sillaotsa Talumuuseumis mõndagi vihmasele ilmale sobivat ja huvitavat. Õhtusel ajal oli inimesi kogunenud muuseumisse uudistama parasjagu ning nendele sai osaks privileeg aidata valida ühele eksponaadile, võimsale puidust ratsule nime. Igaüks sai teha pakkumise ning seejärel valiti hääletamisega lemmik. Kõige enam hääli sai nimi Miira.

Kord aastas tähistavad muuseumid ja teised mäluasutused nii Eestis kui mujal Euroopas muuseumiööd avades oma uksed tavapärasest hilisematel aegadel ja tasuta. Sel aastal võtavad muuseumiööst osa viis Raplamaa asutust: Hageri muuseum, Järvakandi Klaasimuuseum, Kohila tornigalerii, Mahtra Talurahvamuuseum ja Sillaotsa Talumuuseum.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised