-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 25 jaan. 2022
Podcast

Kehtna põhikooli uus direktor on endine diplomaat Reigo Ginter

31. augustil, vahetult enne uue kooliaasta pidulikku algust asus ametisse Kehtna põhikooli direktor Reigo Ginter.


Varem on Ginter töötanud kaheksa aastat välisministeeriumis diplomaadina ning elanud ja töötanud ametist tulenevalt mitmel pool maailmas. Ginter on ka programmi “Noored kooli” kolmanda lennu vilistlane ning töötanud kaks aastat õpetaja ja klassijuhatajana.
Aktusepäeval 1. septembril värske direktoriga tutvust tehes selgus, et kõik on käinud väga kiiresti. Neljapäeval oli intervjuu, õhtuks oli vastus olemas, reedel käis värske direktor kolleegide ja kooliga tutvumas, esmaspäeval juba oligi esimene ametlik tööpäev ja teisipäeval sai aktusel õpilasi esimese koolipäeva puhul tervitada.
Ginter tõdes lõbusalt, et kiirelt kohanemine ei ole tema jaoks võõras, kuna ka diplomaadina on tulnud esimestel tööpäevadel uues piirkonnas asuda kohe asjatundlikult tööle. Tema esimesed muljed kooli ja kolleegide kohta on positiivsed.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised