3.8 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
UudisedMaakondlikku kriisikomisjoni asus juhtima Meelis Välis

Maakondlikku kriisikomisjoni asus juhtima Meelis Välis

Rapla maakonna omavalitsusüksuste ühise kriisikomisjoni juht vahetub rotatsiooni korras iga aasta tagant. Alates teisipäevast, 1. septembrist juhib Raplamaa kriisikomisjoni Märjamaa vallavanem Meelis Välis.
Viimase aasta juhtis komisjoni Kehtna vallavanem Indrek Kullam. Kriisikomisjon ühendab kohalike jõustruktuuride ning valdade juhte. Selle liikmed on kõigi nelja Raplamaa valla (Kehtna, Kohila, Märjamaa, Rapla) vallavanemad ning lisaks veel politsei- ja piirivalveameti, päästeameti ning Kaitseliidu kohalikud juhid. Vallavalitsustest võib olla komisjonis ka rohkem esindajaid. Vajadusel kaasatakse kriisikomisjoni töösse kohaliku haigla ning terviseameti juhid.
Meelis Välis rääkis, et järgmine kokkusaamine on 9. septembril Märjamaal. Siis võetakse vaatluse alla haridusasutuste töö praeguses olukorras, kui Covid-19 oht on jätkuvalt õhus. Välis ütles, et kui esimeste koolinädalatega kerkib esile probleeme, püütakse leida kokkusaamisel nendele lahendusi. Plaanipäraselt käib maakondlik kriisikomisjon koos ühe korra kuus, aga näiteks tänavu kevadel, koroonakriisi lahvatades, oldi omavahel kontaktis pidevalt.
Välis ütles, et aastane tööplaan veel valmis ei ole, kuid sellega tegeletakse. Kindlasti on kavas sel sügisel saada kokku Raplamaal tegutsevate vee- ja kanalisatsiooniettevõtetega, et arutada nende olukorda ja plaane tulevikuks. Meelis Välise volitused kriisikomisjoni esimehena lõpevad 31. augustil 2021. aastal.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare