spot_img
-10.3 C
Rapla
Reede, 9 dets. 2022
spot_imgspot_img
Uudised3. septembril algab Raplas Tallinna maantee remont

3. septembril algab Raplas Tallinna maantee remont

Septembrikuus renoveeritakse Raplas Tallinna maantee lõiku Välja tänava ristist kuni Viljandi maantee ringteeni. Asfaltkatte freesimistöödega alustatakse 3. septembril. Edasistel nädalatel teostatakse katkiste äärekivide parandustöid ja 11. septembril plaanitakse asfalteerimistöid, kuid täpne päev sõltub ilmast.

Remondi ajal ei saa remonditaval teelõigul sõita, ümbersõit on korraldatud Välja tänava ja Viljandi maantee kaudu. Läbisõit teetööde teostamise alalt on lubatud üksnes ühistranspordile ja kohalikele ettevõtetele kaubaveo tarvis.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused