-2.8 C
Rapla
Kolmapäev, 24 apr. 2024
UudisedKuusiku lennuväljal on tegevus jätkunud tavapäraselt

Kuusiku lennuväljal on tegevus jätkunud tavapäraselt

Vaatamata pooleliolevale kohtuvaidlusele, mis on takistanud Rapla vallavalitsusel Kuusiku lennuvälja uue haldajaga lepingu sõlmimist, on lennutegevused seni jätkunud tavapäraselt.

Poolteist nädalat tagasi toimus Kuusiku lennuväljal traditsiooniline meeleolukas lennupäev ning ilusa ilmaga võib endiselt märgata nii langevarjuhüppeid kui ka teisi lennundustegevusi. Seda vaatamata asjaolule, et praegu lennuväljal lepingulist haldajat ei ole ning kohustust täidab Rapla vallavalitsus ise. Vallavalitsuse meediaspetsialist Katrin Kruusimägi kinnitab, et see on ajutine lahendus ning kuni kohtuotsuseni hallatakse lennuvälja küll ise, aga see haldustegevus on minimaalne.

Kuigi minimaalne, saavad klubid tegutseda, nagu kinnitab MTÜ Rapla Lennuklubi liige Jaano Rässa. Tema sõnul on vallavalitsus sõlminud kõigi lennuvälja kasutajatest klubidega lepingud ja korraldanud niitmise ning probleeme lennuvälja kasutamisel esinenud ei ole.

Üldiselt on klubid praeguse olukorraga lennuväljal rahul ning midagi negatiivset öelda ei saa, ütleb Rässa, kuid mainib ka, et lennupäeva eel tuli klubil oma jõududega veel täiendavalt teatud osa maast ära niita.

Oktoobrist algab lennusportlastel nn vaikelu, mil enamik lõpetab oma tegevuse selleks hooajaks. Lennuvälja saatus on veel ebaselge, kuid Rässa peab tõenäoliseks, et kohtuvaidlused venivad edasi pikalt järgmisesse aastasse ning vallavalitsusel tuleb ka sel perioodil olla valmis haldaja töökohustuste täitmiseks.

3 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Menševik
9. sept. 2020 17:48

Karantiiniaegne õritus. Palju haigeid lisandus?

Murelik
9. sept. 2020 19:17
Vasta  Menševik

Manševik, ära hädalda.Ammu juba ära tüüdanud see mõttetu virisemine.

Menševik
10. sept. 2020 12:35
Vasta  Murelik

VÄHEMALT KAKS LAIPA ON SELLE LENNUVÄLJA MAJA ETTE KUKKUNUD.