7.2 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
UudisedKahes Raplamaa paigas kehtestati 9. septembril liikluspiirangud

Kahes Raplamaa paigas kehtestati 9. septembril liikluspiirangud

Maanteeamet andis teada, et kolmapäeval, 9. septembril algavad liikluspiirangud Varbola lähistel ning Mäliveres. Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel Varbola lähistel (km 48) kehtestatakse kiiruspiirang ning töötsoonis suletakse üks sõidusuund teekatte defekti remondi tõttu. Tallinna–Rapla–Türi maanteel Mäliveres (km 34) kehtestatakse kiiruspiirang geoloogiliste uuringute tõttu. Samuti algasid 9. septembril liikluspiirangud Tallinna–Rapla–Türi maanteel Türi lähistel. Seal kehtestatakse kiiruspiirang ning töötsoonis suletakse üks sõidusuund õhuliini demonteerimise tõttu. Maanteeamet tuletab autojuhtidele meelde: “Hoia ohutut pikivahet! Kui suudad välja lugeda eessõitva sõiduki registreerimisnumbrit, on pikivahe ohtlikult lühike.”

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare