7.7 C
Rapla
Esmaspäev, 26 sept. 2022
spot_imgspot_img

Raplamaa JK langes karikasarjast valusas penaltiseerias

Raplamaa JK langes karikasarjast valusas penaltiseerias
Siim Jõgis

Raplamaa JK võõrustas neljapäeva, 10. septembri õhtul Eesti karikavõistluste 1/16 finaalis Tallinna klubi FC Hell Hunt. Peale 1:1 lõppenud normaalaega ning sellele järgnenud lisaaega, kus väravaid ei löödud, tuli Raplamaa JK-l tunnistada pealinna klubi paremust penaltiseerias.

Mäng toimus uhiuuel Rapla kunstmurustaadionil. Tegemist oli Raplamaa JK esindusmeeskonna esimese ametliku mänguga kodusel kunstmurul. Põnevust lisas seegi, et avavile anti kell 19:30 ning peagi läks väljas pimedaks. Suur osa mängust peeti staadionivalgustuse all.

Esimene poolaeg lõppes viigiliselt 0:0. Mõni minut peale teise poolaja algust asus Raplamaa JK juhtima. Kodumeeskonna eest skooris kapten Kristjan Nõulik, kelle pealöök oli vastaste väravavahile Kaspar Rummile püüdmatu. Eduseis püsis järgmised 40 minutit. Juba tundus, et Raplamaa JK võtabki võidu, kuid 89. minutil olid täpsed ka vastased. FC Hell Hunt viigistas mõni minut enne lõpuvilet ja see viis vastasseisu lisaajale. Võitja tuli igal juhul välja selgitada.

Lisaajal rohkem väravaid ei löödud, kuigi lähemal oli sellele Raplamaa JK. Nii nurga- kui karistuslöökidest pandi vastased korraliku surve alla ent vilja see ei kandnud. Ees ootas penaltiseeria. Selle võitis FC Hell Hunt tulemusega 3:2 ning kindlustas koha Eesti karikavõistluste järgmises ringis. Raplamaa JK jaoks said karikavõistlused selleks aastaks läbi.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised