4.9 C
Rapla
Kolmapäev, 18 mai 2022
spot_img

Märjamaa perearstikeskus on taas parimate seas

Eesti Perearstide Seltsi aastakonverentsil tunnustati Eesti 92 perearstipraksist. Teiste seas pälvis tunnustamist ka Märjamaa Perearstikeskus OÜ.

Igal aastal selgitatakse parimad praksised välja seltsi koostatud kvaliteedijuhise alusel, mille abil hinnatakse nii perearstikeskuse kliinilist tööd kui ka töökorraldust. Kvaliteedijuhised töötati välja kümme aastat tagasi ning on vajalikud selleks, et objektiivsetel alustel hinnata praksiste tööd. Kümne aasta jooksul on oluliselt suurenenud tunnustamist väärivate perearstikeskuste hulk, mis näitab, et praksised suudavad aina paremini oma tööd kvaliteedijuhisele vastavalt läbi viia.

Märjamaa Perearstikeskus OÜ on Raplamaa perearstikeskuste seas üks sagedamini tunnustamist saanud praksis. Hetkel töötab Märjamaa Perearstikeskuses kaks perearsti, dr Marika Hiiemaa ja dr Triin Altmäe.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised