spot_img
-3.4 C
Rapla
Pühapäev, 4 dets. 2022
spot_imgspot_img
UudisedRapla toitlustuskohad kogusid pühapäeval annetusi

Rapla toitlustuskohad kogusid pühapäeval annetusi

Pühapäeval panid oma jõu kokku kaks Rapla toitlustuskohta, et teha pisut head. Nädal varem kaotas Kaerepere kogukond oma liikme ja kolmelapseline perekond armsa noore pereema Signe. 26-aastane naine võitles pikalt raske haigusega, millele tuli lõpuks kahjuks alla vanduda.

Selleks, et perekonna murekoormat raskel ajal kasvõi pisut kergendada, on kogukond asunud perele annetusi koguma. Mõttega tulid muuhulgas kaasa ka SushiMushi ja Pargi Resto.

„Hästi kurb on olla, sest elu on taas ennast näidanud äärmiselt ebaõiglasena. Meie hulgast on lahkunud noor, imeilus, hea, kolme lapse ema Signe, kes võitles lõpuni oma võimaluse ja koha eest siin elus. Temast jäid maha kolm imearmast last ja armastav abikaasa,” alustas laupäeval oma üleskutset SushiMushi. Pühapäeval avati uksed ja menüüs oli sushi nimega Signe. Tegemist oli kana-porgandi-toorjuustu tempuraga hinnaga 10 eurot, mille ostmisel läks kogu summa Signe perele.

Südamliku mõttega ühines ka Pargi Resto, keda Signe lugu ja tugevus samuti liigutas. Pühapäeval Pargi Restos toidu ja joogi eest tasudes oli võimalik oma panus anda, sest pool tulust annetati perekonnale.

Mõlemad ettevõtmised võeti kohalike poolt soojalt vastu. SushiMushi kogus perekonnale viie tunni jooksul 680 eurot ja Pargi Resto 435 eurot ehk kokku 1115 eurot. Oli ka neid, kes tegid pühapäeval toitlustuskohti külastades oma annetuse midagi vastu tahtmata. “Mõtle hästi, siis mõtted kasvavad headeks tegudeks,” tsiteeris Pargi Resto oma Facebooki lehel Lev Tolstoid.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused