8.8 C
Rapla
Reede, 24 sept. 2021

Raplamaale lisandus taas kaks positiivset koroonatesti tulemust

Terviseamet annab 19. septembril teada, et viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 3 197 haigust COVID-19 põhjustava SARS-CoV-2 viiruse esmast testi, millest 61 testi tulemus osutus positiivseks.

Rahvastikuregistri andmete järgi laekus kõige rohkem uusi positiivseid testitulemusi endiselt Harjumaale, kus koroonaviirusesse nakatumine tuvastati 38 inimesel. Ida-Virumaale laekus juurde 18 uut positiivset testi tulemust, Raplamaale kaks, Lääne-Virumaale üks, Pärnumaale üks ning ühel juhul puudus positiivse proovi andnul rahvastikuregistris registreeritud elukoht.

Terviseametile on teada, et Harjumaale (35 Tallinna) ööpäevaga lisandunud 38 haigusjuhust kahel juhul on tegemist Soomest ja Taanist sisse toodud juhtumitega ning 18 juhul tegemist varasemate haigete lähikontaktsetega.  Ülejäänud nakatumiste asjaolud on hetkel veel täpsustamisel. Ajavahemikus 17.-18. september lisandunud haigusjuhtudest oli neljal juhul tegemist varasemate haigestunute kontaktsetega.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised