-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 23 apr. 2024
UudisedRapla riigimaja renoveerimistööd valmivad järgmisel sügisel

Rapla riigimaja renoveerimistööd valmivad järgmisel sügisel

Rapla riigimajas toimuvad parasjagu ulatuslikud renoveerimistööd, mille käigus moderniseeritakse tehnovõrgud, parandatakse hoone ligipääsetavust ning ehitatakse ümber tööruumid.

Riigi Kinnisvara AS-i kommunikatsioonijuhi Mariliis Sepperi sõnul alustati Rapla riigimaja renoveerimistööde projekteerimisega eelmisel aastal ning ehitustööd peaksid valmis saama järgmiseks sügiseks. Tööde tulemusel tagatakse Sepperi sõnul kõikidele hoones tegutsevatele asutustele kvaliteetne töökeskkond: „Rajatakse üle 70 erineva tööruumi, 5 puhke- ning 5 nõupidamisruumi, 13 vestlusboksi ja üks pesuruum koos riietusruumiga. Sellest tulenevalt teostatakse ka suures mahus lammutustöid.” Hetkel peamiselt lammutataksegi, mistõttu otsustas näiteks Töötukassa Raplamaa osakond oma kontori mõneks ajaks sulgeda ning teenindada inimesi telefoni ja kirja teel.

„Oluline on ka see, et Rapla riigimaja rajamisega vähendatakse riigiasutuste kasutuses olevate hoonete pinnakasutust 35 m² büroopinnalt 29 m²-ni ühe riigitöötaja kohta,” selgitab Sepper. Riigimaja renoveerimistööde valmides vabaneb kommunikatsioonijuhi sõnul Raplas ka üks hoone aadressil Kuusiku tee 6.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare