spot_img
-5.6 C
Rapla
Teisipäev, 6 dets. 2022
spot_imgspot_img
UudisedTöötukassa Raplamaa kontor on pool oktoobrikuud suletud

Töötukassa Raplamaa kontor on pool oktoobrikuud suletud

Eesti Töötukassa Raplamaa osakonna kontor asub Rapla riigimajas ning kuna hoonet parasjagu ulatuslikult remonditakse, tuleb töötukassal oma kontor mõneks ajaks sulgeda. Kontorisse ei pääse 1. oktoobrist kuni 15. oktoobrini. Sel ajal teenindatakse kliente e-töötukassa kaudu, kirja ning telefoni teel.

Rapla osakonna juhataja Ilvi Pere sõnul toimuvad sel ajal riigimajas suuremad lammutustööd, millest tekkiv müra ja tolm häiriksid nii kliente kui ka töötajaid. „Samasugune töökorraldus toimis hästi kevadel, kui silmast silma kohtumisi ei olnud viiruseohust tingitult,” ütleb ta. Kõik grupinõustamised on üle viidud teistele pindadele Raplas ning osalisi teavitatakse vastavalt.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused