7.7 C
Rapla
Pühapäev, 2 okt. 2022
spot_imgspot_img

Omavalitsuspäeva puhul tunnustati nelja Raplamaa valla ametnikke

Üle-Eestilist omavalitsuspäeva tähistatakse traditsiooniliselt 1. oktoobril. Raplamaal toimus selle puhul pidulik tseremoonia reedel, 2. oktoobril. Järvakandi kultuurihallis toimunud vastuvõtul tunnustati kõigi nelja Raplamaa vallavalitsuse (Kehtna, Kohila, Märjamaa, Rapla) ühte ametnikku tiitliga “Omavalitsustöötaja 2020”. Tunnustuse andis tseremoonia käigus üle Raplamaa omavalitsuste liidu esimees Heiki Hepner. Kõik tunnustuse pälvinud ametnikud said Raplamaa hõbedase rinnamärgi, tänukirja ja lillebuketi.

Tiitli “Omavalitsustöötaja 2020” pälvisid:

Ene Fuchs – Rapla Vallavalitsuse raamatupidaja
Kairi Kütt – Kehtna Vallavalitsuse vallasekretäri abi
Meeri Ehandi – Kohila Vallavalitsuse haridusnõunik
Janika Liländer – Märjamaa Vallavalitsuse vallavolikogu sekretär

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised