6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
SportLilienthal ja Haas Eesti parimad

Lilienthal ja Haas Eesti parimad

Anneli Viher

Laupäeval, 26. septembril toimusid Järvakandis Eesti noorte meistrivõistlused vibuspordis. Kuldmedali võitsid Ilvese laskuritest juunioride klassis Triinu Lilienthal ning tidettide klassis Nora Haas.

Võistlejaid tuli kokku ligi 180, peakohtuniku rolli täitnud Andres Ansip jäi võistlusega rahule: “Oli tore, sportlik ja väsitav päev. Hoolimata levivast viiruseohust oli meeldiv näha rohket osavõttu.” Triinu Lilienthal võitis juunioride neidude klassis kuldmedali, positiivse üllatusena võitis Tessa Cathlen Tammik kadettide neidude hulgas pronksmedali. Lisaks riputati medal kaela järgmistele tublidele ilveslastele: Erki Ütsmüts – sportvibu noorte poiste klassi hõbemedal, Nora Haas – sportvibu tidettide tüdrukute klassi kuldmedal, Madli Grace Uwase Kõrtsini – sportvibu tidettide tüdrukute klassi pronksmedal.
Lisaks medalistidele saavutasid häid tulemusi Mirtel Pops (sportvibu kadetid neiud 6. koht), Taago Silma (sportvibu kadetid noormehed 9. koht), Marko Rutšs (sportvibu noored poisid, 7. koht), Ehte Silma (sportvibu noored tüdrukud, 8. koht), Karoline Kivilo, Ketter Silt, Lisandra Aava, Lisette Marie Gold, Kairid Eleen Sinikas, Heili Lakk, Agnes Ansip (sportvibu tidetid tüdrukud, kohad vastavalt: 4., 6., 7., 9., 10., 13., 14. koht).

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare