-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 23 apr. 2024
UudisedMärjamaa pärimusmaja valmib novembris

Märjamaa pärimusmaja valmib novembris

MTÜ Wäega Wärk on projektide ja toetajate toel loomas Märjamaale pärimusmaja, kus huvilised saaksid osa erinevatest käsitööringidest, omandada uusi oskusi, harjutada pillimängu ja meenutada, kuidas on asju teinud meie vanavanemad.

Maja ehitustööd algasid 1. aprillil ning esialgse plaani järgi pidid tööd lõppema 20. augustil. Vahepeal tekkisid mõne asjaga tarneraskused, mistõttu tööd lükkusid edasi. „Üks asi ootab teise taga ja nii need kuupäevad lähevadki teistsuguseks,” ütleb MTÜ üks eestvedajaid Eve Burmeister. Praegu on jõutud maja ehitusega sisetöödeni ning uueks valmimise kuupäevaks sätiti 20. november.
Niigi keerukat ehitustegevust on takistanud ka kohalikud paharetid, kes otsustasid värskelt valminud hoone ühe seina kallal vandaalitseda ja sinna seosetut juttu kritseldada. See on tegijatele lisatöö, aga eelkõige teeb see Burmeistri sõnul lihtsalt meele kurvaks. Ebameeldivale juhtumile vaatamata teab Burmeister, et kohalikud väga ootavad pärimusmaja Märjamaale ning see aitab tegijatel tegutsemisindu endas elavana hoida.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare