spot_img
1.6 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
UudisedRapla Kesklinna koolis toimub ohutusõppus

Rapla Kesklinna koolis toimub ohutusõppus

Täna toimub Rapla Kesklinna koolis ja selle vahetus läheduses õppus, kus erinevate koolide meeskonnad saavad harjutada keeruliste olukordadega toime tulemist. Ohutusõppus kannab nime Rapla ÄKK ja selle käigus mängivad meeskonnad läbi koolitulistamise, bussiõnnetuse ja kakluse olukorrad. Samuti puudutatakse näiteks vaimse tervise, suitsetamise ja metsas käimisega seonduvaid teemasid. Ühtekokku tuleb igal meeskonnal läbida 14 punkti. Igas punktis antakse meeskonnale ka vahetut tagasisidet, kuidas situatsiooni lahendamine läks.

Õppusel osalevad maakonna 11 kooli meeskonnad, kuhu kuuluvad lisaks õpetajatele ka koolide direktorid. Samuti võtavad õppusest osa külalised Jõgevamaalt. Õppus algas kella kahest ning selle lõpp on planeeritud 19.30.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused