4.9 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
SportMaakonna karikavõistlused saalihokis võitis Montonissa

Maakonna karikavõistlused saalihokis võitis Montonissa

Mariliis Vest

Laupäeval võistlesid Märjamaa spordihoones Rapla maakonna saalihokiharrastajad, et välja selgitada tänavune maakonna karikavõitja. Parimaks meeskonnaks osutus sel korral Montonissa.

Kokku osales karikavõistlustel viis meeskonda: Montonissa, Rapla Kepiklubi, Märjamaa SK, Kaitseliidu Rapla maleva meeskond ja naiskond. Mängiti turniirisüsteemi, kus kõik mängivad kõigiga ja võitja on see, kes kogub enim punkte. Võit andis vastavalt kaks, viik ühe ja kaotus null punkti. Esikolmik kujunes sel korral järgmiselt: Montonissa (8 punkti), Rapla Kepiklubi (6 p), Märjamaa SK (4 p).

Üks korraldajatest Toomas Jaaniste ütles, et kuigi Montonissa võitis kõik neli mängu, ei olnud ükski mäng ühepoolne ning võistlust ja pinget jagus igasse mängu. Võitjameeskonda kuulusid Erti Suurtalu, Tauno Sau, Leo Rahu, Aivo Sule, Andrei Luige, Kirsika Aas, Taavi Sau, Raino Remmel.

Turniiril autasustati kolme esimest võistkonda medalitega ja esimest võistkonda karikaga. Lisaks selgitati välja võistluse resultatiivseim mängija, kelleks osutus Marek Lairand. Resultatiivseima naismängija tiitli noppis Kristi Toomla, parim noormängija oli Liselle Karjane ja parim väravavaht Triinu Tuttenpal.

Mõni aasta tagasi ütles Rapla Kepiklubi kapten Marek Lairand, et karikavõit on saanud rutiiniks, sest võidetakse iga aasta, aga sel aastal ütles ta, et võitjameeskond oli tubli ja ega ka nende võistkond midagi halvasti teinud. „Seekord läks niimoodi. Tavaline spordipäev, kus ükskord on ühtepidi ja teinekord teistpidi,“ ütles ta. Võitjameeskonna tugevuseks pidas ta asjaolu, et nad on aastaid koos mänginud. „Selline lühike turniir on natukene ka õnne värk. Nendel oli sportlikku õnne, aga nad on võidu täielikult ära teeninud,“ ütles Lairand.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare