10-aastane tüdruk jäi mängides silorullide vahele lõksu

0
300
Foto: Siim Solman

Lääne päästekeskuse operatiivinfo pressiteatest selgub, et teisipäeval, 13. oktoobril mängisid kolm last Tiduvere külas silorullide vahel peitust. Ühel hetkel vajus üks lastest rullide vahele ja jäi sinna lõksu. Tüdruku sõbranna reageeris aga kiirelt ja õigesti ning helistas kohe häirekeskusesse. Kõne saabus 17.45.

Päästeameti pressiteates kiidetakse 10aastase sõbranna väga täiskasvanulikku reageerimist: „Ta ei hakanud kartma, vaid asus aitama hätta jäänud sõpra. Tal oli kaasas telefon, millega ta koheselt häirekeskuse numbrile helistas ning abi kutsus. Häirekeskusele suutis ta anda konkreetset, täpset ja kiiret infot kogu päästemeeskonna sõitmise aja ning tänu tema südikale tegutsemisele ja juhendamisele jõudis päästemeeskond kiiresti abivajajani.“

Sündmusele reageerinud Vana-Vigala vabatahtlikud ning Märjamaa kutselised päästjad liigutasid silorullid eemale ja päästsid tüdruku välja. Kiirabi kontrollis lapse tervislikku seisundit. Õnneks tüdrukul vigastusi ei olnud.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare