16.1 C
Rapla
Teisipäev, 23 juuli 2024
UudisedEttevõtlik Naine 2019 on Katrin Klaebo

Ettevõtlik Naine 2019 on Katrin Klaebo

Täna, 16. oktoobril Jänedal toimunud ettevõtlike naiste konverentsil kuulutati välja aasta ettevõtliku naise tiitel. Sel aastal pärjati tiitliga naiste filmifestivali NÖFF ja MTÜ Ettevõtlikud Naised Raplamaal vedaja Katrin Klaebo.

Konkursi eesmärk on tunnustada neid ettevõtlikke, julgeid ja tegusaid naisi, kes on eeskujuks teistele piirkonna ettevõtlikkuse edendamisel. Konkursiga soovib MTÜ ETNA Eestimaal väärtustada ja tunnustada ettevõtlikke naisi, kes tegutsevad parimal viisil, et toetada ettevõtlikkust ja elukvaliteeti Eesti maapiirkondades.

„Ettevõtlik Naine 2019“ kandidaadiks sai esitada ettevõtlikku naist, kellel on märgitud aastal silmapaistvaid saavutusi ettevõtlikkuse arendamisel Eesti maapiirkondades.

Ettevõtlik Naine 2019 saab MTÜ ETNA poolt tunnustuse ja mälestuseseme. Kõik esitatud nominendid kutsuti tunnustusüritusele ja said MTÜ ETNA tunnustuskirja.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare