18.3 C
Rapla
Neljapäev, 19 mai 2022

Urve Uusberg on Riho Pätsi Koolimuusika Fondi laureaat

Riho Pätsi Koolimuusika Fond annab teada, et fondi tänavused laureaadid on Rapla Riinimanda kooride dirigent Urve Uusberg, Tiiu Loite (Tartu Mart Reiniku Kool), Anne Ermast (Tallinna Kivimäe Põhikool), Marrit Gerretz-Traksmann (Tallinna Muusikakool/Eesti Muusika -ja Teatriakadeemia).

Laureaate tunnustatakse 4. novembril algusega kell 15.00 Eesti Teaduste Akadeemia saalis. Tunnistuse juurde kuulub ehtekunstnik Jaan Pärna kujundatud hõbemärk ja stipendium 800 eurot.

Riho Pätsi Koolimuusika Fond tunnustab lastele, noortele ning õpetajatele suunatud muusikalise tegevuse eest eriliselt silma paistnud muusikaõpetajaid, instrumendiõpetajaid, heliloojaid, muusikapedagoogika uurijaid ja koolimuusika edendajaid.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised