7.2 C
Rapla
Kolmapäev, 24 apr. 2024
UudisedMaxima kommenteeris kuuldusi töötaja nakatumisest

Maxima kommenteeris kuuldusi töötaja nakatumisest

Meieni jõudsid kuuldused justkui oleks Maxima Rapla kaupluse töötaja nakatunud koroonaviirusesse. Uurisime selle kohta otse kaupluseketist.

Maxima Eesti personalijuht Lea Kimber lükkas need kuuldused ümber. „Maxima Rapla kaupluses ei ole nakatumisi tänase seisuga tuvastatud,” ütles ta. „Küll aga saame kinnitada, et üks töötaja informeeris meid lähikontaktist nakatunuga, suunasime ta koheselt koju vähemalt 14-päevaseks perioodiks. Töötaja andis ka koroonatesti, mille tulemus oli negatiivne ja, mis peamine, meie kolleeg seeläbi terveks tunnistatud,” selgitas Kimber.

Ennetava turvalisusmeetmena rakendati Rapla kaupluses ka töötajatele maskikandmise kohustus. „Sarnaselt tervishoiuala ekspertide ametivõimudele soovitame omaltpoolt ka poekülastajatel enda ja teiste tervise huvides ühiskondlikes ruumides – sh ka kaupluses – maski kanda. Ning kindlasti külastada kauplust ainult tervena,” kommenteeris Kimber. Ta lisas, et kõikjal kauplustes rakendatakse ettevaatusabinõusid ja meetmeid tervise ja ohutuse tagamiseks. Kaupluses olevaid puutepindu desinfitseeritakse mitu korda päevas. Kord päevas viiakse läbi põhjalikum desinfitseerimine ka kärudele ja teistele pindadele.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare