3.3 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
UudisedRapla valla aasta isa on Marek Mettas

Rapla valla aasta isa on Marek Mettas

Täna, 6. novembril üllatati tänavust aasta isa Marek Mettast Rapla vallavalitsuse tänukirjaga. Tema abikaasa Maria Mettas valiti juhuslikult sel kevadel Rapla valla aasta emaks 2020. Tublil aasta isal on neli vägevat poega.

Marek Mettase nomineeris tiitlile MTÜ Ettevõtlikud Naised Raplamaal juht Katrin Klaebo, kes on iseloomustanud aasta isa öeldes, et Marek on väga tubli ja hoolitsev isa ning alati galantne ja toetav kaaslane. „Mareku üheks suureks lemmiktegevuseks on oma poegadega maailma asjade arutamine, leiutiste meisterdamine ja ehitamine. Mareku vanem poeg osaleb Mettaste pere tegemistes ja käimistes nii palju, kui ülikooli kõrvalt aega jääb, pakkudes rõõmuga seltsi noorematele vendadele.

Toetudes oma kogemustele aitab, nõustab ja toetab Marek oma abikaasa Maria ettevõtmisi ning seda just igakülgselt Raplas populaarses sotsiaalse kooskäimise paigas TaevaniMaani Meistrikojas erinevatel üritustel. Kõikides Mareku ja Maria ettevõtmistes ja toimetustes on tihti kaasatud ka lapsed. Marek on tõeline Rapla patrioot, suure pere hoolitsev ja armastav isa, hea abikaasa ning innustuseks ja eeskujuks meile kõigile,” on Klaebo iseloomustuses välja toonud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare