3.8 C
Rapla
Esmaspäev, 3 okt. 2022
spot_imgspot_img

Alu kool on taas avatud

Alates 28. oktoobrist jäi Alu kool distantsõppele, sest kooli ühel õpilasel tuvastati nakatumine koroonaviirusesse. Kaks nädalat on möödas ja tänasest on Alu kooli uksed õpilastele taas avatud. Jätkub tavapärane töö. „Minule teadaolevalt on õpilased ja õpetajad terved,” kommenteeris kooli direktor Ülle Riisalu.

Distantsõppe periood möödus direktori sõnul rahulikult. „Õpetajad ja õpilased tegid oma igapäevast tööd. Kuna on alles õppeaasta algus, siis rohkem tegeldi kordamisega kui uute osade edasi võtmisega. Enamikes klassides toimusid videotunnid. Säästsime I klassi ning neile koostasid õpetajad töölehti ja lihtsamaid ülesandeid, mida õpilased suutsid ka iseseisvalt lahendada,” rääkis Riisalu.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised