spot_img
3.8 C
Rapla
Kolmapäev, 22 märts 2023
UudisedJaama Konsum|Ehituskeskuse juurde rajatakse laiendus

Jaama Konsum|Ehituskeskuse juurde rajatakse laiendus

Raplas asuva Jaama Konsum|Ehituskeskuse juures on laiendustööd kestnud juba rohkem kui kuu aega. Nüüd on jõutud sarikapeoni. Rapla Tarbijate Ühistu esimees Väino Sassi selgitas, et laienduse rajamine võeti ette selleks, et ehitada välja kontoriruumid ja kaasaegsed olmeruumid töötajatele. Seniste kontoriruumide arvelt laiendatakse toiduosakonna müügisaali. Laienduse esimesele korrusele tulevad kontoriruumid ja koht pakendiautomaadile. Teisele korrusele rajatakse töötajate olmeruumid. Sassi ütles, et praegu seisavad mitmed tööd veel ees, aga laiendus plaanitakse avada 2021. aasta alguses.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused