15.5 C
Rapla
Reede, 12 aug. 2022
spot_imgspot_img

Avis Utilitas Rapla näitas iseloomu ent BC Kalev/Cramo võttis siiski võidu

Kui poolteist nädalat tagasi suutis Avis Utilitas Rapla koduväljakul BC Kalev/Cramot võita, siis teisel katsel see enam ei õnnestunud. Reede, 13. novembri õhtul Saku suurhallis toimunud mängu võitis BC Kalev/Cramo tulemusega 76:74 (14:19, 26:16, 18:19, 18:20). Rapla läks kohtumisele vastu kõigest kaheksa mängijaga, kuid võitles viimaste sekunditeni ning enne lõpuvilet kaotusega ei leppinud.

Kaheksa mängijat kellega Avis Utilitas Rapla kohtumisele vastu läks olid Marek Ruut, Roberts Freimanis, Al-Wajid Aminu, Sven Kaldre, Tom Kaldre, Markus Ruubel, Saimon Sutt ja Kardo Kilk. Loomulikult soovis BC Kalev/Cramo võtta kümme päeva varem saadud kaotuse eest revanši ning see õnnestuski.

Visketabavuses jäi Rapla 43% – 42% peale. Lauavõitlus kuulus Kalev/Cramole 43:30 (ründelaud 17:7). Korvisööte andis Rapla rohkem 17:15 ja ka vaheltlõikeid tehti rohkem 5:3. Pallikaotuseid tegi Rapla 14, Kalev/Cramo 16.

Devin Thomas viskas Kalev/Cramo eest 22 punkti ja hankis 13 lauapalli. Marcus Keene kogus samuti 22 punkti, saades kätte veel 4 lauapalli ning jagades 7 korvisöötu. Martin Dorbek lisas 11 silma ja ka Gabriel Bealer tõi 11 punkti ning võttis veel 8 lauapalli.

Rapla resultatiivseimaks kerkis Roberts Freimanis, kes üleplatsimehena viskas 28 punkti ja sai kätte 10 lauapalli. Saimon Sutt tõi 17 punkti, hankis 5 lauapalli ja andis 5 korvisöötu. Marek Ruut, Sven Kaldre ja Markus Ruubel said kõik kirja 9 silma ning Al-Wajid Aminu piirdus 2 punktiga. Tegemist oli Avis Utilitas Rapla jaoks kolmanda järjestikuse kaotusega Paf Eesti-Läti korvpalliliigas.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised