1.6 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
UudisedAasta Tegu 2020 on...

Aasta Tegu 2020 on…

Konkursi “Raplamaa Aasta Tegu” korraldab Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus koostöös Raplamaa Omavalitsuste Liiduga. Aasta tegu on tiitel, millega tunnustatakse Raplamaal neid inimesi, organisatsioone ja ettevõtteid, kes on andnud oma panuse maakonna kodanikuühiskonna arengusse.

Traditsioonilist tänuüritust tänavusel erilisel aastal ei korraldata. Selle asemel otsustati, et kingitused viiakse igale tegijale ise kohale. Tänavu on tiitlil 13 nominenti.

Neist üks pälvis kõrgeima tunnustuse ehk Raplamaa Aasta Tegu 2020. Just selle teo tunnustamisega täna õhtul alustatigi. Raplamaa Aasta Tegu 2020 on MTÜ Hoov poolt ellu kutsutud Rapla hooviOTT ehk otse tootjalt tarbijale kaubakohtumine. HooviOTT alustas alles selle aasta suvel, 2. juulil „Rabav Raplamaa Toode“ poe hoovist. Algselt vaid kohalikke tootjaid ja tarbijaid kokku viinud müük on tänaseks laienenud ja kauplejad ning ostjad on kolinud Rapla keskväljakule. See on võitnud kohalike südamed ja saanud iganädalaseks kohtumispaigaks, kus oma varusid täiendada ning melu ja muusikat nautida.

Idee autoriks on Anni Vahter. Lisaks temale kuulub algatuse eestvedajate sekka ka Janeli Säärits. Tunnustus anti üle täna õhtul toimunud järjekordsel HooviOTT kaubakohtumisel.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare