-1.2 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
UudisedMiss Raplamaa 2021 jääb ära

Miss Raplamaa 2021 jääb ära

Miss Raplamaa korraldusmeeskond on otsustanud raske südamega Miss Raplamaa 2021 ära jätta! Covid-19 tõttu on olukord nii mujal maailmas, kui Eestis, väga keeruline ja suurte ürituste korraldamine raskendatud. Detsembris peaksid toimuma eelvoorud ja jaanuaris missikool, lisaks ettevõtete külastused, koolitused ja trennid. Need on asjad, mida ei saa läbi viia ilma omavahel kohtumata, kuid väga mitmekesi ühes ruumis pidevalt koos olemine tundub hetke olukorras vastutustundetu. Samuti on olukord muutlik ja iga päev võivad tulla uued reeglid, seega võib juhtuda, et leiame ennast olukorrast, kus selgub, et üritust korraldada ei olegi lubatud. 
Miss Raplamaa saab toimuda eelkõige tänu väga paljudele sponsoritele ja toetajatele, arvestades aga tänast majanduslikku olukorda, on ka ürituse rahastamine raskendatud, mistõttu on keeruline pakkuda kvaliteetset üritust nii osalejatele, külastajatele kui ka toetajatele. 
Miss Raplamaa korraldusmeeskond kaalus otsust pikalt, nõu on peetud ka eelnevate korraldajatega ja ürituse algatajatega. Meie kõigi ühine seisukoht oli ja on, et me ei soovi kellegi tervisega riskida ja otustasime jätta ühe aasta vahele. 

Loodame mõistvale suhtumisele ja kohtume juba aastal 2022! Olgem terved!

Miss Raplamaa korraldajad Taagi ja Kristi

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vello
25. nov. 2020 23:11

Oi vot sellest on kül kahju 😀😭