0.5 C
Rapla
Neljapäev, 18 apr. 2024
ArtikkelRabav Raplamaa pood kui kingituste paradiis!

Rabav Raplamaa pood kui kingituste paradiis!

Sisuturundus

MTÜ Rabav Raplamaa

Kätte ongi jõudnud aasta oodatuim kuu: detsember. Ah et kes seda nii väga ootas? Küsida võime näiteks lastelt – nad on kahe käega nõus ja nii mõnigi kinnitab, et kiri jõuluvanale sai valmis tehtud juba enne kooliaasta algust. Ja isegi, kui täiskasvanute nägudelt nii suurt elevust välja ei loe, siis jõulutuled kodude akendel ja katuste servades annavad märku, et maagilist jõuluaega ootavad nemadki!

Tagasivaade novembrile kirjeldab selgelt ettevalmistust aasta lõppemiseks ja seda ka Rabava Raplamaa poes ja MTÜ tegemistes. Meil on väga hea meel, et meie poest leiti kingitusi väga mitmetele isadele ja vanaisadele novembrikuu teiseks pühapäevaks, isadepäevaks.
Me saime koos rõõmustada meie pikaajaliste partnerite ja MTÜ liikmetega, kellel täitusid novembris ümmargused tähtpäevad. Palju õnne 10. sünnipäevaks, maailma parimate marmelaadide tootja Minna Sahver OÜ! Palju õnne 10. sünnipäevaks, naudingut pakkuva loodusliku kosmeetika tootja Signe Seebid OÜ!
Novembrikuu viimasel nädalal sõime torti ja sättisime lilled vaasi meie ise ka ja seda sel põhjusel, et Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus ning Raplamaa Omavalitsuste Liit jagasid tänukirju Raplamaa Aasta Tegu 2020 nominentidele. MTÜ-d Väärt Raplamaa Toode tunnustati kahe sündmuse korraldamise eest: “Rapla KEK-i lahtiste uste päev” ja “Raplamaa Rabade päev 2020”. Me oleme väga rõõmsad ja saadame veel kord tänusõnad kõikidele asjaosalistele, kes olid nende sündmuste korraldamisel meiega!
Ja kui meie poodi jõudsid müügile Leivakoda Rukis piparkoogid ja Made Balbati 2021. aasta kalendrid, saime meiegi aru, et see aeg on käes! On aeg hakata valima jõulukingitusteks tooteid, milles Raplamaa inimeste süda ja hing.

Valik meie poes on alati rikkalik ja lahked teenindajad aitavad leida sobiliku sünnipäevaks, katsikuks, soolaleivaks, üllatuseks, jõuludeks. Kõigi suureks rõõmuks leiavad tee meie riiulitele ka uued tooted:
* Minna Sahver tõi meile oma uued tooted: mahe marmelaad õun ja maasikas piimašokolaadis – kaunis kommikarbis maitse­vad marmelaadid nagu lapsepõlves vanaema juures!
* Jäämari pakub lisaks kosutavatele jäätistele ka sügavkülmutatud smuutikuubikuid, millest smuuti valmistamine on lihtsamast lihtsam: sulata-loksuta-naudi!
* Rabav Raplamaa oma toodete sarjast on nüüd valikus mega­mõnusad pusad sõnumiga “RABAV” – sobivad kandmiseks nii meestele kui ka naistele, nii pükste kui ka seelikuga.
* Meie kosmeetikariiulil on täiesti uus, haruldane ja eriline looduskosmeetika tootja Higihaljas. Erinevad naturaalsed kehavõid ja deodorandid teevad sõnadeta selgeks, et nad on tulnud selleks, et jääda!
* Tõeliselt õrna ja luksuslikku jõulumeeleolu saab nüüd meie poest koju viia Amona kujundatud klaasist jõuluehetega.
* Samuti ei saa me jõuluajal kuidagi mööda küünaldest ja neid on meie poes alati rikkalikult pakkunud Elli OÜ ja Pahkla Camphilli küla SA.
* Uus tegija meie juures on Zemoy OÜ, kes lisaks sojavahast küünaldele toodab ka aroomitooteid nagu näiteks autolõhnastaja – igati praktiline kingitus Sulle või pereliikmele.
* Uue aasta aitab asjalikult vastu võtta ka Virtuaalassistendi sotsiaalmeedia sisukalender – hädavajalik abivahend igale tegijale, kellel ülesanneteks sotsiaalmeediasse sisu loomine.
* Keskkonnasõbralikumaks inimeseks aitavad meil kõigil saada­ Taluelu OÜ vahatatud toidurätikud – mesilasvahaga töödeldud puuvillased rätikud toiduainete pakkimiseks ja säilitamiseks. Loodussõbralik alternatiiv toidukilele, kilekottidele ja plastist säilituskarpidele.
* Andres Angermaa täidab meie riiuleid ajatute puidust tarbe- ja kunstiesemetega nagu kuumaalus, hobuke ja mini-kuusepuu.
SIKSAK-i kvaliteetsest gobeläänkangast jõuluteema­lised laudlinad ja linikud teevad jõuluaja köögilauast iga söögikorra peategelase!
Koostööna on oodatud jõulukingiks ühte karpi kokku pakkinud Uuskaubi talu oma taimetee ja Tänavaotsa mesila oma meepurgi – teeme ühe tee, või kaks ja juttu jätkub kauemaks!


Need ja sajad teised suurepärased tooted ootavad Sind meie esinduspoes Raplas ja valiku tooteid leiad ka e-poest: www.raplamaatoode.ee/e-pood. Oma erisoovidest anna meile teada helistades või kirjutades – mõtleme välja ja toome kohale!

Veel anname teada, et detsembris oleme avatud argipäeviti TUND AEGA KAUEM! Nüüd esmaspäevast reedeni 10–18, laupäeval ikka 10–14.

Hoiame ühte ja igaühte ning valime jõulukingid kohalikelt tootjatelt, sest kui soetad Raplamaist, siis toetad Raplamaist!

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare