2.8 C
Rapla
Esmaspäev, 27 sept. 2021

Elroni uus sõiduplaan toob sagedama liikluse ja lühemad sõiduajad

Selle nädala pühapäevast, 13. detsembrist hakkab kehtima uus rongide liiklusgraafik. Sõiduajad lühenevad ning lisandub ronge.

Pressiteate vahendusel on Elron teada andnud, et tänu tehtud raudtee remonttöödele saab järjest enam Elron reisijatele pakkuda võimalusi kiiremaks ja mugavamaks liiklemiseks. „Mõnevõrra lüheneb sõiduaeg nii Tartusse kui ka Narva, ühtlasi toome Tartu liinile veel ühe ekspressrongi mõlemas suunas,” sõnas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. Eelmisel aastal tihenes liiklus Tallinna ja Narva vahel, nüüd Tartu suunal, kus on Kongo sõnul ka kõige enam sõitjaid.

Kiiremat rongisõitu saavad nautida ka Türi ja Viljandi reisijad. “Sõiduajad lühenevad kõige enam Edelasuunal, tänu millele saab mõnel juhul kohale 5-6 minutit kiiremini. See tähendab, et pealinnast Viljandisse saab ekspressrongiga umbes tunni ja 50 minutiga, kuid ka tavarongiga hakkab sõiduaeg lähenema kahele tunnile,” selgitab Kongo.

Rongiliiklus kiireneb ja tiheneb samuti Läänesuunal. Lisatud on täiendav rong ning väljumisi tuleb juurde ka Tallinna ja Pääsküla vahel. Paldiski suunal remonttööd veel jätkuvad, kuid sinnagi saab hakata sõitma jälle tavapärase sagedusega. „Jaanuari keskel lühenevad ka sõiduajad ning kohale saab sõltuvalt konkreetsest väljumisest tunniga või alla selle,” ütleb Kongo.

13. detsembrist kehtima hakkav sõiduplaan on leitav Elroni kodulehelt ja peatustes olevatelt infostendidelt.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised