-11.4 C
Rapla
Kolmapäev, 8 dets. 2021

Kana-paprika panniroog

Kuigi tänavune aasta on omamoodi, on detsember ikka kibekiire aeg ja nii palju on veel teha ning kõigi tegemiste kõrvalt peab veel süüa ka jõudma valmistada. Kusagilt jäi kunagi silma lause, inglise keeles küll, mis tõlgituna kõlas umbes nii: “Kes küll oleks võinud aimata, et kõige koormavam osa täiskasvanuks olemisel on välja mõelda, mida õhtul süüa teha, ja seda iga jumala õhtu, kuni surmani välja.”

Seekordne retsept ehk päästab mõne õhtu pikast mõtlemisest. Seda pannirooga võib serveerida värske salati, keedetud riisi, kartuli või näiteks tatraga. Ja värvilised paprikad koos maitserohelisega loovad mõnusa jõululise kombinatsiooni. Lisaks on veel kasulikud ka, sisaldades beetakaroteeni, A-vitamiini ja C-vitamiini.

Vaja läheb: 1 sl õli, 500 g kana kintsu- või rinnafileed, 1 suur sibul, 3 erivärvilist paprikat, 400 g (purk) purustatud konservtomateid, 2-3 sl peterselli ja/või murulauku, soola, musta pipart.

Tee nii: Lõika kanafileed peenikesteks ribadeks. Koori sibul, lõika pooleks ja seejärel viiludeks. Poolita paprikad, puhasta seemnetest ja lõika peenikesteks ribadeks. Haki petersell. Kuumuta pannil õli, lisa kanatükid ja sibulaviilud ning pruunista kergelt. Lisa paprikad, kuumuta 3-5 minutit. Lisa tomatid ja petersell, maitsesta soola ja pipraga. Kata pealt kaanega ja kuumuta madalal kuumusel 15 minutit (võib ka kauem; kui kaste liiga vedel tundub, võid mõned minutid ka ilma kaaneta kuumutada). Serveeri värske salati ja keedetud riisi või kartulitega. Kaunistuseks puista peale veel veidi peterselli.


Punane paprika, kgKollane paprika, kgBroilerifilee, Talleg, kgSibul, kgRapsiõli, Risso, 1 l
Maxima2.395.190.342.9
Mini-Rimi2.595.290.391.75*/2.39
Meie Toidukaubad1.956.990.491.89
Konsum2.992.995.390.352.50
Selver2.49*/2.992.49*/2.995.190.392.49

Hinnad on seisuga 8.12.2020

*soodushind/tavahind

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised