-0.1 C
Rapla
Reede, 28 jaan. 2022
Podcast

Kodutütred ja noorkotkad panid aastale punkti Märjamaal


Laupäeval, 5. detsembril toimus Märjamaa gümnaasiumi aulas kodutütarde ja noorkotkaste aastalõpukoondus. Tegemist on traditsioonilise üritusega, kuid sel aastal toimus see võrreldes varasemate kordadega kompaktsemas formaadis.

Nagu kõigi teiste jaoks, on aasta olnud ka kodutütardele ja noorkotkastele erakordne ja ootamatu aasta. Ära on jäänud nii suured üleriigilised kui ka maakondlikud kokkusaamised. Enamasti on saadud tegutseda oma rühma piires.

Raplamaa Noorte Kotkaste malevapealik Silver Niinemets rääkis, et tavapäraselt on aastalõpukoondusele kutsutud kõik maakonna kodutütred ja noorkotkad koos nende vanematega, kuid käesoleval aastal ei tundunud see mõistlik. Tulenevalt koroonaohust otsustasid korraldajad kutsuda tänavu vaid neid inimesi, keda sooviti aasta jooksul tehtu eest tunnustada. Nende seas olid kodutütred ja noorkotkad ise, kuid samas ka noortejuhid, lapsevanemad ja toetajad. Teiste hulgas pälvis tunnustuse ajalehe Raplamaa Sõnumid toimetus toetuse ja abi eest Noorte Kotkaste organisatsioonile.

“Arutasime, kuidas seda üritust korraldada, sest tänusõnu oli öelda palju. Sel aastal meil just palju ülemalevalisi kokkusaamisi ei olnud. Kevad- ja suvelaagrid jäid ära ning toimus ainult sügislaager. Samas oli neid inimesi, keda me kindlasti soovisime tunnustada,” rääkis Niinemets.

Laupäevasel üritusel oli koos ligikaudu sada inimest. Aastalõpukoondust peetakse igal aastal erinevas Raplamaa paigas. Tänavu koguneti Märjamaal, aga varem on sama sündmus toimunud näiteks Kaius, Juurus ja Eidaperes.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised