7.7 C
Rapla
Kolmapäev, 31 mai 2023
UudisedMaanteeameti liiklusohutuse tunnustuse pälvis neli raplamaalast

Maanteeameti liiklusohutuse tunnustuse pälvis neli raplamaalast

Maanteeamet korraldab eeloleval reedel, 11. detsembril liiklusohutuse tänuürituse, kus tunnustatakse inimesi, kes on panustanud liiklusohutusse rohkem, kui nende tavapärane töö seda nõuab.

Reede, 4. detsembri õhtupoolikul olid Maanteeameti esindajad Rapla keskväljakul, et anda tunnustused üle siinsetele nominentidele ning ühtlasi filmiti klippi, mida tänuüritusel näidatakse. Rapla maakonnast pälvis Maanteeameti tunnustuse neli inimest. Neist Ülle Laasner ja Õie Kopli-Mäekivi pälvisid tunnustuse “Parim sündmus Põhja regioonis 2020”, mis tuli tänu oktoobris toimunud ohutusõppuse Rapla ÄKK korraldamisele. “Parim õpetaja Põhja regioonis 2020” tunnustuse pälvis Pilvi Pregel Rapla Vesiroosi koolist ning “Parim koostööpartner Põhja regioonis 2020” oli politseinik Kristel Põhjala.

Seoses koroonapiirangutega ei saa Maanteeamet viia tänuüritust läbi tavapärasel viisil. Nende ennetustöö osakonna ekspert Gerli Grünberg rääkis, et selle asemel sõidab Maanteeameti delegatsioon mööda Eestit ringi ning tunnustused antakse üle kohapeal. Reedel, 11. detsembril toimub YouTube’i keskkonnas otseülekanne maanteemuuseumist, kus näidatakse kogu Eestis filmitud klippe ning avalikustatakse kõik, kes tunnustuse pälvisid. Kokku on Eestis nominente 31.

Gerli Grünberg andis 4. detsembril Raplamaa nominentidele tunnustusena üle liiklusohutuse auhinna ja lisaks ka soojad labakud. “Liiklusohutuse auhind sai inspiratsiooni Maanteeameti ja liiklusmärkide turvalisest sinisest värvist. Läbipaistvus ja selgus ohutu liiklemise alustaladena on meenes esindatud kirka klaasi näol ning särav sinine selle peal väljendab auhinnasaajate silmapaistvat panust ühiskonnas liiklusohutuse arendamisel. Meenete autor on Kadri Sepp klaasitarvikute kauplusest Kunstipada,” rääkis Grünberg.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused