-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 23 apr. 2024
UudisedKuusiku hooldekodu laieneb

Kuusiku hooldekodu laieneb

2018. aastal Kuusikul tegutsemist alustanud hooldekodu laieneb Iira külla. Uuel aastal avatavas hoones luuakse kohad 70 eakale.
Kuusiku hooldekodu juhataja Kristi Reinbergi sõnul on Kuusiku hooldekodul hästi läinud ning kohad on pidevalt täis. Seetõttu otsitigi võimalusi oma tegevuse laiendamiseks. Ettevõtjatele jäi silma Iira külas Metsamajandi teel olev endine tootmishoone, mis ka ära osteti ning mida nad on viimane aasta ümber ehitanud.


Tootmishoonele omaselt olid ruumid suured ja avarad. Eakate majutamiseks loodi kahe- ja kolmekohalised toad, lisaks loomulikult puhkealad, tualettruumid ja köök. Sisustuse poolest sarnaneb Iira maja Kuusiku hooldekodu majaga.


Kuusiku hooldekodu saab majutada kuni 50 eakat, uuel aastal uksed avav Iira maja mahutab 70 elanikku. Ümberehitatud hoone on saanud seest värske ilme. Ruumid on soojad ja hubased. Kuigi ehitustegevusega ollakse lõpusirgel, ei oska Reinberg veel lubada täpset avamise kuupäeva. Lootus on tegevusega alustada Iiras järgmise aasta alguses. Uues hoones leiab endale töökoha umbes kakskümmend inimest. Töökäsi juba otsitakse.


Juhataja sõnul on ümberkaudsed inimesed, kes laienemisest teadlikud, ka juba huvi tundnud hooldekodu kohtade vastu. Otseselt järjekorda ei ole Reinberg ei Kuusikul ega ka Iira maja puhul pidanud, kuid tõdeb, et huvilisi on. Hinnatase jääb juhataja sõnul mõlemas hoones sarnaseks.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare