3.8 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
UudisedRapla saab sügiseks uue Espaki kaupluse

Rapla saab sügiseks uue Espaki kaupluse

Eelmisel nädalal sai selgeks, et ehitusmaterjali- ja tööriistakaupluste kett Espak rajab Raplasse uue kaupluse. Uus kauplus avab uksed 2021. aasta sügisel ning seal on müügi- ja laopinda kokku 3000 ruutmeetrit. Kaupluse arhitekt on Arhitektibüroo Peil, ehitaja Mapri Ehitus. Ehituse maksumus on 1,45 miljonit eurot ja seda aitab finantseerida Coop Pank.

Rapla Espaki omanikfirma N&N Invest Grupi juhatuse liige Andres Niklus põhjendas uue kaupluse vajadust sellega, et vanades ruumides ja liigendatud müügipinnal on väga kaua oldud ning Rapla inimesed ootavad moodsat ehituskauplust juba 15 aastat.

“Rapla on väike, vaid 5000 elanikku. Ehituskauplust on siia lubanud ka teised ketid, aga kohalikena teame me ümberkaudsete inimeste vajadusi kõige paremini ja nii on uue kaupluse rajamine meie arengus loogiline käik,” sõnas Niklus. Uus Espaki kauplus rajatakse Tallinna maanteele Neste tankla kõrvale. Praegu saab Rapla Espaki kaupluses tööd 20 inimest, uue poe avamisega lisandub veel üks-kaks töökohta.

Ehitus algab juba jaanuaris. Mapri Ehituse müügijuht Margus Väärsi sõnas: “Aasta lõpus võeti ehituse otsus vastu ning sõlmisime lepingu. Lööme jaanuaris kopa maasse ja sügiseks ehitame Rapla maakonda esimese tänapäevase ehituskaupluse, kus Espak saab pakkuda nüüdisaegseid jaekaubanduse lahendusi.”

Espak Grupp on ettevõtete ühendus, mille põhilised tegevusalad on ehitus- ning sisustusmaterjalide, aga ka kodukaupade jae- ja hulgimüük, ehitustegevus, samuti lainepapist pakendite, mitmesuguste puittoodete ja puitmajade ning mööbli tootmine. Espak Gruppi kuulub 13 ettevõtet ja 18 kauplust kogu Eestis.

Mapri Ehitus OÜ tegevusalad on ehituse peatöövõtt ja projektijuhtimine, põllumajandusehitus ning betoonitööd. Kogu Eestis ja ka Lätis ehitava Mapri Ehituse 2019. aasta konsolideeritud ehitustööde maht oli 86 miljonit eurot, ettevõte annab tööd 120 inimesele.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare