-1.2 C
Rapla
Laupäev, 27 nov. 2021

Märjamaa ujula avab uksed värskema ilme ja uute aegadega

Koroonaviiruse esialgse suure levikuga eelmise aasta kevadel suleti Märjamaa ujula uksed külastajatele. Vahepeal viidi ellu renoveerimistööd ning nüüd, peaaegu aasta hiljem kuulutatakse basseinid taas avatuks.

Märjamaa ujula juhataja Elik Roopärg teab öelda, et see oli eelmise aasta 13. märts, kui tuli külastajate vastuvõtt lõpetada. Suvisel ajal on Märjamaa ujula seni alati pikema puhkuse võtnud ja sügisel algasid ujula hoone renoveerimistööd, seega lükkus ujula taasavamine aina edasi.

Renoveerimistööde käigus sai ujula uue katusekatte, vahetati ära kõik uksed ja aknad, paigaldati väline soojustus, uuendati esiukse trepi pealmist osa, hoone sai värskema ilme, selgitab juhataja.

Kauaoodatud taasavamine on 18. jaanuaril ning sedapuhku suisa kell 6.30 hommikul. Nimelt on ujula uuendanud oma lahtiolekuaegu. Edaspidi on tööpäeviti ujuma oodatud ka varajased ärkajad, kes tahaksid enne töö- või koolipäeva esimese trenni ära teha.

Ujula juhataja Elik Roopärg selgitab, et uute aegadega proovitakse pakkuda inimestele rohkem valikuvõimalusi. Ta ütleb, et jooksvalt vaadatakse, kuidas inimesed uued ajad vastu võtavad ning vajadusel neid nihutatakse. Hommikupoolik, mil ujula on laiemale üldsusele suletud, on mõeldud kooliõpilastele ja huviringides osalejatele, et ujumisrajad liiga tihedalt ujujaid täis ei oleks.

Täitumus on midagi, mida juhataja sõnul edaspidi jälgima hakatakse. Roopärg tõdeb, et ei ole välistatud, et tal tuleb nii mõnelegi ujumishuvilisele pettumust valmistada, kuna kõik soovijad ei pruugi korraga ujuma pääseda. Pärast pikemat pausi loodetakse edaspidi püsivamalt külastajatele avatud olla.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised