-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 23 apr. 2024
SisuturundusTenniseväljakust uisuväljakuks? Miks ka mitte!

Tenniseväljakust uisuväljakuks? Miks ka mitte!

Donatas Narmont

Alustama peaks loomulikult sellest, et mul on tõeliselt hea meel, et meil Eestimaal taas talve näha ja tunda on. Kas pole mõnus tunnetada aastaaegade vaheldumist ja võtta igast neist see parim osa!

Kes armastavad suviti Raplas tennist mängida, neil on hea võimalus selleks talvel suusatamisega üldfüüsilist baasi alla laduda. Aga miks mitte lisaks suusatamisele ka uisutada ning sellele on Raplas juba mõeldud, Sadolini spordihoone juures saab lausa ringrajal uisukiirust harjutada.

Idee teha ühe Rapla tenniseväljaku peale uisuväljak (õigemini proovida teha) oli mul mõttes juba ammu, aga nagu öeldakse, tihti peab hea idee käikuminekuks olema piisavalt liikuma panevaid jõudusid. Tänavu oli neid selleks lausa kolm.

Esiteks nägin Kadriorus tenniseväljakutele ehitatud uisuplatsi ja küsisin ka kohapeal nõu, kuidas see valmis sai. Teiseks seisavad Raplas tennise välisväljakud talvel jõude, lisaks on meil ühe väljaku peal ka väga korralik valgustus ja võimalus muusika mängima panna. Arvestades, kui vara meil talvel pimedaks läheb, mida paremat siis veel tahta.

Ja kolmandaks, nagu elus ikka, peab sul häid abilisi olema. Üks tubli Saaremaa naine lükkas väljaku lumest puhtaks, meisterdas lumest ääred ning Rapla tugevad mehed päästeametist lasid platsile muudkui vett peale, nii külma kui ka sooja, tonnide kaupa. Ja tuli endalgi labidas ja hari kätte võtta ning hakata platsi siledaks tegema. Ja nii see väljak valminud ongi.

Ei saa öelda, et oleksime platsiga veel täiesti rahul, omavahel oleme rääkinud, et esimene aasta on rohkem kogemuste saamiseks ning järgmisel võtame asja juba tõsisemalt ette. Aga võib öelda, et nädala alguses oli enamik jääväljast juba uisutamiskõlblik ning eelkõige pidime tegelema platsi äärte viimistlemisega. Kel huvi on, saab tulla proovima, uisutamine on tasuta ja jõudumööda püüame jääväljakut veel paremaks kohendada. Saab ka hokit mängida.

Täna ehk kolmapäeva õhtul kell 19 plaanime väljaku ametlikult avada, kus muuhulgas saab näha ka ühe noore ja andeka iluuisutaja vabakava. Uisud peab esialgu ise kaasa võtma. Head uisutamist!

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare