spot_img
2.2 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
UudisedJäävihm on muutnud teed ohtlikult libedaks

Jäävihm on muutnud teed ohtlikult libedaks

Täna hommikust alates on ilmaolud oluliselt muutunud ning sadama on hakanud jäävihma, mistõttu teeolud Harjumaa, Raplamaa, Läänemaa, Pärnumaa ja Saaremaa riigiteedel on väga keerulised.

Transpordiamet annab teada, et jäävihma tõttu esineb riigi põhi- ja tugimaanteedel ohtlikke libedaid lõike.

„Riigiteede hooldajad on täies koosseisus väljas, et teha libedusetõrjet kõikidel teedel. Kuid siiski tuleb arvestada, et libedusetõrje tegemine võtab aega,“ ütles Transpordiameti maanteehoiu teenistuse direktor Raido Randmaa. „Liiklejatel palume olla äärmiselt ettevaatlikud ja võimalusel lükata sõitmine edasi.“

Kui sõitu hilisemaks ajastada pole võimalik, siis tuleb sõidukijuhil praegustes ilma- ja teeoludes arvestada pidurdusteekonna kolme- kuni neljakordistumisega võrreldes suviste tingimustega. Transpordiamet palub juhtidel hoida tavapärasemast suuremat pikivahet ning valida teeoludele vastav sõidustiil.

Tee- ja sõiduolusid saab jälgida portaalist Tarktee.ee.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused