-0.3 C
Rapla
Teisipäev, 27 veebr. 2024
UudisedJärvakandi endine vallamaja leidis ostja

Järvakandi endine vallamaja leidis ostja

Kehtna ja Järvakandi vald moodustasid 2017. aastal uue Kehtna valla. Sellest ajast on olnud õhus küsimus, mis saab endisest Järvakandi vallamajast. Alates 2020. aasta suvest on see hoone olnud kolm korda enampakkumisel. Nüüd on leitud ostja.

Kehtna abivallavanem Jalmar Mandel ütles, et praegu ei saa veel öelda, kes ostja on. “Enampakkumise võitjaga veel notaritehinguks aega kokku lepitud ei ole, sest enne on vaja lahendada mõned korralduslikud küsimused,” selgitas ta. Hoone hinnaks kujunes 30 000 eurot, mis oli kolmanda enampakkumise alghind.

Kehtna vald alustas enampakkumisi 60 000 euro pealt. Seejärel oli hind 45 000 eurot ning lõpuks 30 000 eurot. Kahel esimesel korral ei tehtud ühtegi pakkumist. Viimasel enampakkumisel tehti üks alghinnaga pakkumine.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused