spot_img
-3.9 C
Rapla
Teisipäev, 28 märts 2023
SportMaakonna meistrivõistlused suusatamises lükatakse käima Märjamaal

Maakonna meistrivõistlused suusatamises lükatakse käima Märjamaal

Eeloleval pühapäeval, 7. veebruaril saavad alguse Rapla maakonna meistrivõistlused murdmaasuusatamises. Esimene etapp sõidetakse Märjamaal Järta terviserajal vabatehnika lühikestel distantsidel ning eraldistardist.

Kokku koosnevad maakonna meistrivõistlused viiest etapist ning lisaks Märjamaale sõidetakse veel Pirgu terviserajal, Vesiroosi terviserajal Raplas ning kaks etappi toimuvad Palukülas. Kõik osavõistlused peetakse veebruari jooksul. Viimane ehk viies etapp on planeeritud 28. veebruariks just Paluküla terviserajal.

Murdmaasuusatamise maakonna meistrivõistlusi korraldab Raplamaa rattaklubi KoMo. Klubi vedaja Ain Täpsi avaldas lootust, et sel aastal saab kõik etapid ära pidada. Senimaani ei ole aastad vennad olnud. Näiteks 2020. aastal olid ka võistlused planeeritud, aga siis ei saanud olematute lumeolude tõttu ühtegi etappi sõita. Tänavu on seis vastupidine. Ilmaolud on talvised ning rajad ette valmistatud. Eelmistel aastatel on esimene etapp sõidetud juba jaanuari alguses, kuid tänavu see võimalik ei olnud. Põhjus seisnes koroonaviiruse levikust tulenenud piirangutes.

Raplamaa Rattaklubi suusasari 2021 ja Rapla maakonna meistrivõistlused suusatamises:

I etapp – 7. veebruar, Järta terviserada, Märjamaa – vabatehnika lühikesed distantsid, eraldistart

II etapp – 14. veebruar, Pirgu terviserada – klassikalise tehnika lühikesed distantsid, eraldistart

III etapp – 17. veebruar, Vesiroosi terviserada, Rapla – sprint

IV etapp – 24. veebruar, Paluküla terviserada – vabatehnika pikad distantsid, ühisstart

V etapp – 28. veebruar, Paluküla terviserada – klassikalise tehnika pikad distantsid, ühisstart

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused