15.5 C
Rapla
Reede, 12 aug. 2022
spot_imgspot_img

SushiMushi laieneb Kohilasse

Eelmine sügis tunnustati Rapla kohvikut SushiMushit tiitliga “Aasta uustulnuk 2019”. Nüüd on kohvikul plaan laieneda. Mõni aeg tagasi andis SushiMushi sotsiaalmeedias teada, et nad kavatsevad avada Kohilas oma teise kohviku ja otsivad selle tarbeks ka teenindajat ja kokka.

Uudis sellest, et SushiMushi just nende kodukohta laieneb, tekitas kohalikes parajalt elevust ja rõõmu. Kohviku eestvedaja Liisi Redlich kinnitas, et tõesti on nad just Kohilasse laienemas ja avamiskuupäevaks on 14. veebruar. Samal kuupäeval, ehk sõbrapäeval avati kaks aastat tagasi ka Rapla SushiMushi. Kohvila kohviku ruumid saavad olema Konsumi esimesel korrusel.

Redlichiga neljapäeval, 4. veebruaril suheldes tutvus ta parasjagu teenindaja ja koka kanditaatidega ning oli täis usku, et õiged inimesed on tal silmapiiril. Põhjuseks, miks laienemiskohaks just Kohila valiti, on Redlichi sõnul asjaolu, et seal on suur kogukond, kus on palju noori peresid. Ja kuna sushi on muutunud küllaltki trenditoiduks, siis usub Redlich, et seal jätkub SushiMushile klientuuri. Kohila on ka Redlichi enda jaoks südamelähedane koht, kuna seal elas ta oma 20. eluaastate alguses.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised