15.7 C
Rapla
Esmaspäev, 27 juuni 2022
spot_img

Märjamaa gümnaasium on suures osas distantsõppel

Alates eelmise nädala reedest on kuni koolivaheajani koolimajas kontaktõppel üksnes 1.-4. klassid (välja arvatud 4.c) ning erivajadusega õpilased 6. ja 8. klassist. Kõikide teiste klasside õpilased on distantsõppel.

Alates eelmise nädala esmaspäevast, 8. veebruarist jäid Märjamaa gümnaasiumi 5.-8. klassid ja 11. klass distantsõppele. 11. veebruaril läksid distantsõppele lisaks veel ka 10. ja 12. klass. Esialgse teate järgi pidid distantsõppel viibivad õpilased naasma tavaõppele 16. veebruaril, kuid lõpuks otsustati siiski teisiti. Märjamaa gümnaasiumi direktor Kalle Uusmaa selgitab, et distantsõppele otsustati jätta klassid turvakaalutlustel.

„Mõnel meie õpetajal tuvastati positiivne koroonatesti tulemus ning lisaks olid mitmed õpetajad seetõttu sunnitud jääma eneseisolatsiooni lähikontaktsetena,“ ütleb ta. Koolile on teatatud ka mõnedest koroonaviirusesse nakatunud õpilastest.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised