7.2 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
UudisedSushiMushi laienes Kohilasse

SushiMushi laienes Kohilasse

Kaks aastat tagasi, 14. veebruaril avas SushiMushi oma uksed Raplas, täpselt kaks aastat hiljem avati sõbrapäeval uksed ka Kohilas.

Seal leiti omale sobiv koht Kohila Konsumi esimesel korrusel, endistes lemmikloomapoe ruumides. SushiMushi omaniku Liisi Redlichi sõnul läks üüripinna leidmine ja selle enda valdusesse saamine väga ladusalt. Pärast laienemise plaani tekkimist vaatas ta sobiva koha välja just sel hetkel, kui see eelmise üürniku alt vabanes. Redlich kontakteerus üürileandja ehk Rapla Tarbijate Ühistuga, kes oli kohe valmis temaga koostööd alustama.

Juba enne avamist oli teada, et päev võib uues kohas tulla töörohke, kuna sushist on saanud trenditoit. Esimese päeva tellimuste rohkus näitas, et laieneti õigesse kohta, kuna füüsiliselt oli pidevalt keegi tellimas ja ka telefon oli tellimustest punane. Avamispäevaks valmistas sushit neli töötajat, lisaks Redlich ise. Edaspidi jäävad Kohilasse tööle teenindaja ja kokk. Söögikoht on avatud iga päev ja saab ka tellida, kuid Redlich palus Facebooki lehe kaudu tellimusi mitte teha, kuna teenindajate käed on tööd täis ja sotsiaalmeedia haldamiseks ei ole aega.

Esimene päev möödus Redlichi sõnul tormiliselt. „Huvi oli meeletu ja telefon helises vahetpidamata. Kuna aga meie tootlus ei ole piiritu, pidime väga palju tellimusi ära ütlema. Olime niigi valmistunud suuremalt, et rohkem võimaldada, kuid ikka jäi jõudlust väheks,“ rääkis Redlich.

Nagu iga uue asja puhul, võib esineda tagasilööke, millega pole arvestatud, ja tundus, et kuuseisud ei soosinud avamispäeval fritüüride kasutamist. Neis valmistatavad tempura sushid on aga tõeline hitt, moodustades kogu müügist umbes 80%, nii et see lõi tellimuste ooteaja sassi. Abi saadi ühelt mehelt, kes parasjagu oma fritüüri müüs, kuid seegi masin tõrkus koostööd tegemast. Müüja ise tuli küll kohale ja aitas, kuid päeva esimene pool tuli siiski vaid poole fritüüriga hakkama saada. Alles õhtuks saadi teine pool tööle. Siis selgus, et probleemi põhjus oli pistikutes.

Kokku pakub SushiMushi Kohilas 11 erinevat sushit, valikus on nii külmi rulle kui ka krõbedaid tempura sushisid. Iga päev on valikus ka erinevad lõunapakkumised.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare