spot_img
2.2 C
Rapla
Teisipäev, 21 märts 2023
GaleriiFOTOD: Maakonna meistriks jäähokis krooniti Kehtna Mahe

FOTOD: Maakonna meistriks jäähokis krooniti Kehtna Mahe

Laupäeval, 20. veebruaril peeti Lelles Rapla maakonna meistrivõistlusi jäähokis. Turniiril osales neli võistkonda, kes päeva jooksul kõik omavahel läbi mängisid. Sellele järgnesid pronksimäng ja finaal. Päeva lõpuks saavutas maakonna meistritiitli Kehtna Mahe. Teise koha teenis Lelle HK, kolmas oli HK Saurused ja neljas Rapla RXT.

Finaalkohtumises Kehtna Mahe ja Lelle HK vahel võttis Kehtna võidu tulemusega 6:2. Kui samad võistkonnad läksid vastamisi päeva esimeses mängus, siis võitis Lelle HK 5:3. Pronksimängus oli HK Saurused parem Rapla RXT-st skooriga 3:2. Lelle staadioni kõrvale on üle seatud korralik portedega hokiväljak mõõtmetega 40 korda 24 meetrit, kus peeti kõik kohtumised. Mänguaeg kestis kaks korda 15 minutit. Keelatud olid jõumäng ja löökvisked.

Enne tänavust turniiri peeti Raplamaa meistrivõistlusi viimati 2019. aastal. Ka siis toimus see Lelles ning kõik mängud peeti samuti ära ühe päeva jooksul.

Fotod: Siim Solman

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused