spot_img
5.5 C
Rapla
Kolmapäev, 22 märts 2023
UudisedAlgab Kuusiku tee kortermaja ehitus

Algab Kuusiku tee kortermaja ehitus

Möödunud aasta suvel välja kuulutatud Rapla valla elamuarenduse teisest voorust said toetust kaks projekti. Üks neist oli Devalko OÜ poolt Kuusiku tee äärde kavandatud kaks kortermaja.

Ettevõtte juhatuse liige Valdeko Sõõro ütles, et protsessi lõpp juba paistab, arhitektuurne projekt on sisuliselt valmis. Pisut tööd on veel seletuskirja koostamisega. Kui see valmis saab, esitatakse vallale ehitusloa taotlus. Sõõro sõnul on see plaanis järgmise nädala lõpuks ära teha.

Nüüd saab juba pisut kindlamalt rääkida ka kuupäevadest, millal plaanitakse kopp maasse lüüa. Sõõro sõnul juhtub see aprilli alguses. Ehitatakse kaks kortermaja, millest esimene, 12 korteriga hoone valmib tänavuse aasta jõuludeks. Teine, 13 korteriga hoone on plaanis valmis saada 2022. aasta kevadeks.

Kuigi mõlemad majad tulevad kolmekorruselised, on need kavandatud erineva planeeringuga. Kokku luuakse 25 korterit. Nende seas on kolm ühe-, 15 kahe- ja kuus kolmetoalist korterit. Lisaks ehitatakse ka üks ligi 80-ruutmeetrine neljatoaline korter ja üks ligi 100-ruutmeetrine viietoaline korter.

Mõlemasse majja tuleb ka lift. Sõõro ise usub, et korterite seast peaks kõik huvilised endale sobiva leidma. „Nii noorperedele kui ka vanemale generatsioonile. Keldrikorrusel on panipaigad ja jalgratastele mõeldud hoiupaik,” lisas ta.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused