4.9 C
Rapla
Laupäev, 1 okt. 2022
spot_imgspot_img

Libedad teed Raplamaa haigla EMO-s järjekorda ei tekitanud

Teisipäeva, 23. veebruari ennelõunal sadanud jäävihm muutis nii sõidu- kui ka kõnniteed ülimalt libedaks. 23. veebruari lõuna ajal oli jalakäijatel keeruline püsti seista kõnniteedel kõikjal Eestis. Üleriiklikust meediast sai lugeda, kuidas Tallinna haiglates oli erakorralise meditsiini osakondades (EMO) järjekord kuus tundi. Väidetavalt jõudis Tallinnas uus inimene EMO-sse iga kolme minuti järel.

Raplamaa haiglas nii pikki järjekordi 23. ega 24. veebruaril ei tekkinud, kuigi libedad kõnniteed olid siingi. Raplamaa haigla juhataja Pille Mukk ütles, et pöördumiste arv nendel kahel päeval ei olnud EMO-s kõrgem kui varasematel nädalatel. Siiski tõdes ta, et mõnevõrra suurem oli pisitraumade osa. “Mingit väga olulist mõju Rapla haigla töö vaates ei saa öelda,” sõnas Mukk.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised