5.5 C
Rapla
Teisipäev, 21 mai 2024
UudisedKoroonaviirus mõjutab sõidueksamite järjekorda

Koroonaviirus mõjutab sõidueksamite järjekorda

Transpordiamet kirjutab oma kodulehel, et sagenenud on eksamineerijate haigestumine ja kohustuslikku eneseisolatsiooni jäämine, mistõttu on suur oht eksamineerimise teenuse katkemisele.

Arvestades üleriiklikku kõrget haigestumise numbrite kasvu, otsustas Transpordiamet märtsiks planeeritud B-kategooria sõidueksamite mahtu mitte suurendada ja vastu võtta vaid juba registreeritud eksamid. Rasketehnika sõidueksamitega jätkatakse plaani kohaselt, kuna need on otseselt seotud nii inimeste tööhõive kui riigikaitsega. Kui haigestumise trend sarnaselt jätkub, rakendatakse samasid põhimõtteid ka aprillis.

„Antud olukord võib kaasa tuua edasise sõidueksamite järjekorra pikenemise, kuid kasutusele võetavad meetmed on eeskätt eksamineerijate ja eksaminandide enda tervise huvides ning viiruse levimise piiramiseks. Palume siinkohal kõigi mõistvat suhtumist,“ selgitas Transpordiameti eksamiosakonna juhataja Tarmo Vanamõisa.  

Sõidueksamid, mis on juba edasi lükatud, võetakse vastu esimesel võimalusel. Eksamikeskus teavitab kõiki eksamile registreerunuid võimalikest muudatusest. Kui informatsiooni eksami edasilükkamisest ei ole registreerunule tulnud, siis sõidueksam toimub ja kliendil omapoolselt kontakteeruda ei ole vaja. Haigustunnustega või lähikontaktsena palume eksam edasi lükata ning sellest eksamikeskusele esimesel võimalusel teada anda aadressil [email protected].

Seoses COVID-19 laialdase levikuga palub Transpordiamet kõigil oma klientidel võimalusel eelistada e-teenindust. Klienditeenindusbüroodesse tulles tuleb kindlasti kanda maski, desinfitseerida käed ning hoida ohutut kaugust. Haigena või haigustunnustega palume bürood mitte külastada.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare