-4.4 C
Rapla
Reede, 3 dets. 2021

Vahekokkuvõte maakonna koroonastatistikast

Vahemikus 22. veebruar kuni 28. veebruar on Raplamaale terviseameti lehel avaldatud info kohaselt lisandunud 125 positiivset koroonatesti tulemust. Sellel nädalal oli uute positiivsete testitulemuste arv suurim 27. veebruaril, mil lisandus 31 positiivset tulemust. Kõige vähem lisandus sellel nädalal positiivseid tulemusi Raplamaale 28. veebruaril, neid oli 9.

Nädal enne, vahemikus 15. veebruar kuni 21. veebruar lisandus kokku 84 uut positiivset tulemust meie maakonda. Hetkel on Raplamaal 211 aktiivset haigusjuhtu koroonakaart.ee andmetel. Nakkusjuhte on Rapla maakonnas kinnitatud kogu koroonaviiruse leviku jooksul kõige enam Rapla vallas, kõige vähem Kehtna vallas. Rapla maakonnas on koroonaviiruse vaktsiini esimese doosi kätte saanud 2355 inimest, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 892 inimesel.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised