16.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
UudisedElektrikatkestused olid Märjamaa ja Rapla vallas

Elektrikatkestused olid Märjamaa ja Rapla vallas

Möödunud nädalavahetusel Eestis möllanud lumetorm põhjustas Raplamaal elektrikatkestusi. Elektrilevi esindaja Hardi Puusepp ütles, et nädalavahetusel oli Raplamaal kokku 28 elektrivõrgu riket, mis tõid tarbijatele kaasa katkestusi. Kõige pikem katkestus leidis aset Märjamaa vallas, maakonna edelaosas ning ulatus välja Kullamaani Läänemaal.

Katkestus kestis kokku kuus tundi. „Tegemist oli elektriliini rikkega, tuulega liinile langenud puu lõi juhtme mastide küljest maha. Ülejäänud rikked said likvideeritud vähem kui kolme tunniga,” ütles Puusepp. Rikkebrigaadid olid väljas nii päeval kui ka öötundidel ning seega ei pruukinud kliendid kõiki rikkeid märgatagi. „Teatud lõigud õnnestus öötundidel juba parandada,” sõnas Puusepp. Ta lisas, et Rapla maakonna lõikes jagunes suurem osa rikkeid üsna võrdselt Märjamaa ja Rapla ümbrusesse

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare