12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
ArtikkelRapla noortekeskuses sõpradega väärtuslikke hetki loomas

Rapla noortekeskuses sõpradega väärtuslikke hetki loomas

Aliis Sarapik, Rapla avatud noortekeskuse noorsootöötaja

Praegusel nii isemoodi piirangute ajal on ülioluline luua rõõmu ja tunda sõprade tuge.

Rapla vallavalitsuse projektitoetuse abil saame meie luua lastele rõõmuhetki välitegevuste sarjaga „Noored üheskoos liikuma ja liiklema!”.

Piirangute tõttu on meie kõnniretkede osalejate arv väike, seda enam on õues kohtumised erilise väärtusega. Jaanuaris ning veebruaris avastasime oma liikumiste sihtpunktis kunsti- ja fotonäitusi ning legendaarset Okta keskust. Igal korral „muundame“ end kõndides autojuhtideks, et paremini tajuda auto- ja bussiliiklust linnapildis ning õppida juurde liiklusmärke. Teeme elu lustakamaks muusika ja tantsudega õues. Auhinnakingikesed maanteeametilt panevad iga kõnniretke lõpul noorte silmad särama.

Kodumaa sünnipäeval liikusime hoopiski eriliselt: igaüks kogus samme oma kodu lähedal ning jäädvustas sihtpunkti jõudes kauneid fotohetki. Avastasime oma noorte andeid fotograafias. Küll oli osalejatel head kunstisilma!

Meie erilised viis tüdrukut, Melissa Krasniko, Jane-Ly Närripä, Jasmin Pall, Marianne Tori ja Adelina Suško, olete vaprad, et 24. veebruaril otsustasite hoolimata libedusest samme koguda ning looduse ilusaid värve jäädvustada.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare